BRASSERIE 'T PLEIN

BRASSERIE 'T PLEIN Lekker eten in Zevenaar

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 3236 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Brasserie 't Plein. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 20:43 Bezorging was na ruim 1.5u. Het eten was niet super warm, we hadden een opmerking bij de bestelling. Hier is niet aan voldaan en de milkshake was erg zoet en helaas niet koud
25 sep 2022 om 20:21 Ze kwamen pas na 1,5 uur. En ze waren telefonisch niet bereikbaar. Wel meer dan 10x geprobeerd te bellen. Soms hingen ze op of namen helemaal niet op!
25 sep 2022 om 20:13 Bijna 2uur moeten wachten op koud eten
24 sep 2022 om 15:17 Ruim een uur gewacht. Eten was redelijk tot prima.
20 sep 2022 om 21:00 het eten was zoals gewoonlijk weer goed. Minpunten: omdat er niet op de site staat dat er saus bijzat had ik saus bijbesteld dus dubbel. Ook rekenen ze 1 euro voor turks brood krijg je een puntje wat ook nog verbrand was. jammer
17 sep 2022 om 10:55 Was goed, alleen jammer dat ze de knoflooksaus waren vergeten
15 sep 2022 om 21:18 Dit keer prima! Eten was lekker en voldoende, 40 min gewacht, vriendelijke bezorger. Knoflooksaus was wel een beetje waterig.
12 sep 2022 om 9:23 Het eten was niet bijzonder
11 sep 2022 om 23:23 Slechte pizza’s een beetje alles er op gegooid. Ik had pizza met ei, en het witte van het ei was niet klaar het was sompigHeb hem niet opgegeten De friet in een plastic zak geknoopt zodat er geen lucht bij komt en alles vies en slap word.
11 sep 2022 om 22:53 Snel en lekker eten
10 sep 2022 om 19:36 friet zeer slap.. niet lekker.
5 sep 2022 om 19:00 I domy have my foods. Im waiting 2H and nothing