BRASSERIE 'T PLEIN

BRASSERIE 'T PLEIN Lekker eten in Zevenaar

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3112 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Brasserie 't Plein. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2022 om 20:01 Een bitterbal als de kroeg de vetpan niet aan heeft heeft is altijd lekker!
26 mei 2022 om 10:09 Een uur later waren mijn man en ik aan de diarree. We vermoeden van de knoflooksaus. Was dun en smaakte apart
25 mei 2022 om 18:42 Friet leek niet helemaal gaar terwijl het normaal altijd heerlijk is. Rest van het eten was erg lekker.
21 mei 2022 om 11:09 Bestelling was naar wens, alleen een uur bezorg tijd miss was halen beter geweest tot de volgende
19 mei 2022 om 21:21 Bijna 2 uur zitten wachten op mijn eten. Telefoon wordt niet aangenomen. Is niet de eerste keer maar wel de laatste keer dat ik er bestel.
18 mei 2022 om 19:53 Eten was snel bezorgd. Wel jammer dat er standaard wordt aangegeven dat het 70 minuten duurt. Was er met een half uur. Eten was prima, wel erg grote stukken champignon en knoflook door het eten. Mag wel iets fijner allemaal. Wel lekker warm!
17 mei 2022 om 19:13 Had friet stoofvlees besteld maar kreeg alleen stoofvleessaus,had gebeld en zeiden dat dat hun stoofvlees is???heb 6 euro betaald voor een friet met saus ,
17 mei 2022 om 18:54 Eten was heerlijk bezorging was er snel
7 mei 2022 om 20:48 Lekker eten en op de doorgegeven tijd was het eten er ook.
5 mei 2022 om 20:04 Bestelling op 18:00 gezet, ook een bevestigingsmail van gehad. Volgens restaurant was het 18:30. Onvriendelijke man aan de telefoon die de schuld bij ons legde in plaats van een oplossing te zoeken. Heel jammer. Eten was wel lekker en warm.
5 mei 2022 om 18:46 Very fast delivery, food was good, no delivery costs (above 15€). My prefered foodservice.
1 mei 2022 om 17:22 Slechte tent bestel er nooit meer… gaat iets mis en krijg je grote mond aan de telefoon hoezo klantvriendelijk…